Skip to main content

Ultimele știri

DIPLOMA 2019 a înregistrat peste 10.000 de vizitatori unici

Ediția de anul acesta, care a avut loc în perioada 11-20 octombrie, în clădirea monument istoric de pe Str. C.A. Rosetti nr. 3.

Faceţi cunoştinţă cu următoarea generaţie de artişti la DIPLOMA 2019

Peste 120 de lucrări ale tinerilor absolvenți de facultăți creativ-vocaționale din toată țara sunt expuse la DIPLOMA până pe 20 octombrie 2019

Interviu Piktor by feeder.ro

DIPLOMA și feeder.ro te invită la petrecerea de încheiere a festivalului cu un amestec interesant de artă și sunet.

Interviu Un-hidden Romania cu Irina Mocanu [Graffete] by feeder.ro

Piktor (dj set) și Irirna Mocanu (live painting), în cadrul petrecerii de închidere a festivalului DIPLOMA, sâmbătă începând cu ora 18:00.

Interviu Maria Bălan by feeder.ro

Pe 17 octombrie, Maria Bălan susține un atelier de stickere imprimate prin tehnica linogravurii by feeder.ro x DIPLOMA

Interviu Eirwud Mudwasser by feeder.ro

“Cu cât stai mai mult pe un proiect cu atât ai mai mari șanse să te îndepărtezi de ideea inițială”

Attila Kim: La DIPLOMA 2019 am încercat să creăm un cadru scenografic monumental prin care şi lucrările p

Attila Kim Architects semnează și anul acesta designul expoziţiei DIPLOMA, care reuneşte peste 120 de lucrări ale absolvenților de arhitectură, arte vizuale, arte decorative și design din toată țara.

Începe DIPLOMA, festivalul naţional al tinerilor artişti

Începe cea de-a şasea ediţie a festivalului DIPLOMA, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank.

Bibliotecă de specialitate cu peste 1000 de titluri pentru studenții la design și artă

UNArte și UniCredit Bank fac accesibilă studenților la design și artă o bibliotecă de specialitate cu peste 1000 de titluri

UNArte sărbătorește 50 de ani de la inființarea catedrei de design

Capsula UNArte reprezintă o istorie vizuală a școlii de la București (1969-2019) și își propune să aducă în prim-plan un domeniu și o profesie care pot modela societatea românească.

Patru tineri artiști de la DIPLOMA își transformă lucrările într-un #printbun

Printoteca, atelierul de print dedicat creativilor, se alătură festivalului DIPLOMA cu un pop-up shop prin care celebrează tinerii artiști oferindu-le un prim contact cu piața locală.

Expoziția Bianca înainte de Bianca Mann prezintă traseul artistei

Expoziția personală a Biancăi Mann este o demonstrație a importanței și necesității susținerii viitorilor mari artiști ai României.

Timeea Brândaş este câştigătoarea premiului oferit de KraftMade

Timea Brândaş, unul dintre artiştii selectaţi la ediţia din acest an a festivalului DIPLOMA la secţiunea Arte textile, este invitată de KraftMade să participe la obiceiul Fuga Lolelor din Cincu, Transilvania în februarie 2020.

Peste 120 de lucrări ale tinerilor artiști

Ediția cu numărul șase a festivalului DIPLOMA, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, prezintă peste 120 de lucrări ale absolvenților de arhitectură, arte vizuale, arte decorative și design din toată țara.

Lucrarea The Artist's Golden Hand la DIPLOMA 2019

Capsula Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest Timișoara este reprezentată  la DIPLOMA 2019 de lucrarea „The Artist's Golden Hand” (Mâna de aur a artistului), semnată de Mihai Zgondoiu

„GALA UAD FASHION DESIGN”

O expoziție capsulă gândită pentru a marca cei 25 de ani ai Galei UAD Fashion Design Cluj-Napoca face parte din ediția 2019 a festivalului Diploma. 

DIPLOMA 2019

Expozițiile reunesc peste 120 de lucrări ale tinerilor absolvenți de facultăți creativ-vocaționale din toată țara. Acestea au fost selectate de membrii boardului creativ al festivalului din câteva sute de lucrări înscrise. 

DIPLOMA 2019 dă startul call-ului de proiecte

DIPLOMA, cel mai amplu eveniment dedicat absolvenților de facultăți creative, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, dă startul înscrierilor pentru cea de-a VI-a ediție. Evenimentul va avea loc anul acesta între 11 și 20 octombrie și va prezenta, pentru al doilea an consecutiv, cele mai bune lucrări ale absolvenților tuturor facultăților vocaționale din țară.